Σελίδες

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

SOS ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ !!!!



Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» για τη κατασκευή του κόμβου Λαγκαδά της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης (περιοχή αερογέφυρας Σταυρούπολης), από την Δευτέρα 29-09-2014 και για διάρκεια 12 μηνών πρόκειται να εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
(1) Θα διακοπεί κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από το ύψος του καταστήματος «ΠΛΑΙΣΙΟ» της Ευκαρπίας μέχρι και το ύψος της εργοταξιακής ζώνης που χρησιμοποιείται για τη κατασκευή του κόμβου Μακρυγιάννη.
(2) Δεν θα επιτρέπονται οι αριστερές στροφές των οχημάτων από την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης (και των δύο ρευμάτων πορείας) προς την οδό Λαγκαδά (κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης), προς την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ρεύμα εξόδου από τη πόλη της Θεσσαλονίκης) και προς την οδό Ωραιοκάστρου.

(3) Η κυκλοφορία των οχημάτων στη περιοχή των έργων θα διεξάγεται ως εξής:

i. Κατά μήκος έργων της Περιφερειακής οδού:

Από το ελεύθερο ρεύμα πορείας της (ρεύμα πορείας προς ανατολικά), με αμφιδρόμησή του. 

ii. Οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της Περιφερειακής οδού και προτίθενται να στρίψουν αριστερά προς την οδό Λαγκαδά: 


-Μέσω του ισόπεδου κόμβου Ευκαρπίας (Λεωφ. Στρατού) ή εναλλακτικά
- Μέσω Εξωτερικής Περιφερειακής οδού και κατόπιν έξοδο προς Θεσσαλονίκη (κόμβος ΤΙΤΑΝ) και κίνηση πάνω από αερογέφυρα Σταυρούπολης.

iii. Οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της Περιφερειακής οδού και προτίθενται να στρίψουν αριστερά προς την οδό Ωραιοκάστρου:

Μέσω του ισόπεδου κόμβου Μακρυγιάννη ή του κόμβου Ευκαρπίας.

iv. Οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού και προτίθενται να στρίψουν αριστερά προς την οδό Ωραιοκάστρου:

Μέσω του ισόπεδου κόμβου Μακρυγιάννη.

v. Οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού και προτίθενται να στρίψουν αριστερά προς την οδό Λαγκαδά (ρεύμα εξόδου από την πόλη της Θεσ/νίκης):

Μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ευκαρπίας (κόμβος εσωτερικής Περιφερειακής οδού και εξωτερικής Περιφερειακής οδού, περιοχή νοσοκομείου «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»).

- Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στη Περιφερειακή οδό έχουν αυξηθεί οι χρόνοι των πράσινων φαναριών στους κόμβους Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου. 

- Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται προς τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.