Σελίδες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ



ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
“ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ”

          Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας των ευπαθών ομάδων που πλήττονται κοινωνικοοικονομικά, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαγκαδά, θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με στόχο, να μετριάσει τις δυσμενείς επιπτώσεις της φτώχειας, της ανέχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης των κατοίκων του Δήμου μας.

          Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα και να έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται προϊόντα του Παντοπωλείου, να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά, στη Δ/νση: Χρ. Σμύρνης 29, στον 1ο όροφο, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1.     Αίτηση ενδιαφερόμενου
2.     Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας, ή διαβατηρίου
3.     Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
4.     α) Φωτοτυπία εκκαθαριστικού, β) Φωτοτυπία του Ε1
5.     Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (μόνο σε περίπτωση που στο εκκαθαριστικό δε δηλώνεται διεύθυνση εντός ορίων του Δήμου Λαγκαδά)
6.     Σε περίπτωση αναπηρίας, απόφαση υγειονομικής επιτροπής όπου θα αναγράφεται το ποσοστό αναπηρίας
7.     Σε περίπτωση στέγασης σε ενοικιαζόμενη κατοικία, μισθωτήριο συμβόλαιο
8.     Σε περίπτωση ανεργίας, κάρτα ανεργίας σε ισχύ

          Να σημειωθεί ότι όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα (δικαιούχοι), πρέπει να προσκομίσουν εκ νέου δικαιολογητικά προκειμένου να ανανεωθεί η εγγραφή τους.
          Τα δικαιολογητικά θα ελέγχονται από την επιτροπή διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η επιτροπή διαχείρισης δύναται να ζητήσει οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κρίνει απαραίτητο ή χρήσιμο.


 Η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου
και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής


ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ



ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
“ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ”

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

          Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Βελτίωσης της Ποιότητας ζωής, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαγκαδά, θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με στόχο, να μετριάσει τις δυσμενείς επιπτώσεις της φτώχειας, της ανέχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης των κατοίκων του Δήμου μας.

          Προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ο Δήμος Λαγκαδά, έχοντας υπόψη την κοινωνική ευαισθησία, το αίσθημα αλτρουισμού και αλληλεγγύης που κυριαρχούν στους δημότες μας, απευθύνεται προς όλους τους κατοίκους του Δήμου, καλώντας τους σε εθελοντική βοήθεια.

          Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία, μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά, στη Δ/νση Χρ. Σμύρνης 29 στον 1ο όροφο, υποβάλλοντας σχετική αίτηση.


 Η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου
και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής


ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.