Σελίδες

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τραγωδία στο Γαλλικό Ποταμό . ΔΥΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ..( VID )



Τραγωδία στο Γαλλικό ποταμό. Σήμερα το πρωί ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας που είχαν παρασύρει χθες τα ορμητικά νερά.
Οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη από το απόγευμα της Τετάρτης με τους άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να ψάχνουν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να βρουν τον άνδρα. Τελικά η κατάληξη ήταν τραγική.
Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πώς ο άνδρας βρέθηκε μέσα στο ποτάμι, το οποίο έχει φουσκώσει από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, προερχόμενο από τα Σκόπια, έπεσε σε κανάλι στην περιοχή του χωριού Άσπρο στο Κιλκίς. Αγνοείται ο ένας από τους δύο.
Την ίδια ώρα  οικισμοί στην Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί και τις Φέρρες, έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά το σχετικό αίτημα που διατυπώθηκε από το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τις τοπικές αρχές, στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου έχουν πλημμυρίσει περισσότερα από 80.000 στρέμματα, από θραύσεις αναχωμάτων και τεχνητές εκτονώσεις στον ποταμό.
Έκτακτα μέτρα λαμβάνουν καθημερινά και οι τουρκικές αρχές στο τελωνείο στις Καστανιές, αφού λόγω των πλημμυρικών φαινομένων και στη γειτονική χώρα, κλείνουν τμηματικά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας το τελωνείο εμποδίζοντας τη διέλευση όλων των οχημάτων από τη συγκεκριμένη συνοριακή διάβαση.
Τεράστιες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στον Πόρο από την κακοκαιρία που «χτύπησε» το νησί, με τους κατοίκους να μετρούν τώρα τις πληγές τους.
Σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα βούλιαξαν στη λάσπη, ενώ ο τεράστιος όγκος νερού που έπεσε μέσα σε λίγη μόνο ώρα, παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του.
Σύμφωνα με τις αρχές, 55 κτίσματα καταστράφηκαν ολοκληρωτικά, ενώ πολλά από αυτά κρίθηκαν ακατοίκητα κι όλα αυτά, ενώ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέο έκτακτο καιρικό δελτίο, με το οποίο προβλέπει σοβαρή επιδείνωση του καιρού με ισχυρές καταιγίδες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Η τραγωδία από τις σφοδρές βροχοπτώσεις δεν έχει τέλος. Πρίν από λίγη ώρα εντοποπίστηκε νεκρός και ο δεύτερος άντρας που αγνοούνταν στο Κιλκίς.
Στη διάρκεια της νύχτας, ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, προερχόμενο από τα Σκόπια, έπεσε σε κανάλι στην περιοχή του χωριού Άσπρο στο Κιλκίς.
Ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες ήταν αγνοούμενος μέχρι σήμερα το πρωί, οπότε και βρέθηκε νεκρός.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.