Σελίδες

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΜΙΣΕ Ο ΧΥΤΑ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


Σοβαρά προβλήματα στα δρομολόγια αποκομιδής των απορριμμάτων δημιουργεί η "συμφόρηση" των δεξαμενών της χωματερής του ΧΥΤΑ Μαυροράχης που σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις καθιστά πλέον εξαιρετικά δυσχερή την απόθεσή τους από τα απορριμματοφόρα όχι μόνο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου αλλά ολόκληρου του Νομού Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα το πρόβλημα επιβαρύνει σημαντικά τη διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς λόγω της αδυναμίας εξυπηρέτησης από τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια. "Παρόλα αυτά η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να διατηρηθεί ο Δήμος μας καθαρός, πραγματοποιώντας δρομολόγια επτά ημέρες την εβδομάδα. Αισιοδοξούμε πως σύντομα θα εξομαλυνθεί η εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία της απόθεσης των απορριμάτων" τόνισε ο κ. Σούλας.
Έκκληση στους δημότες να δείξουν κατανόηση και να μην αποθέτουν τα απορρίμματά τους εκτός των κάδων, καθώς παρασύρονται από τη βροχή δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα, απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων κ. Γιώργος Μαξούρας "Ευελπιστούμε πως ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας θα δρομολογήσει άμεσα την επίλυση του προβλήματος και πως τις επόμενες ημέρες θα αποκατασταθεί η διαδικασία της απόθεσης από τα απορριμματοφόρα του Δήμου μας" δήλωσε ο κ. Μαξούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.