Σελίδες

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: Οι δανειστές μας είναι αμετακίνητοι και σκληροί


Ο βουλευτής μίλησε για την τρόικα, την προσπαθεια της κυβέρνησης, την αντιπολίτευση αλλά και την προεδρική εκλογή

Σε μια σύντομη ανάλυση της πολιτικής κατάστασης και των γεγονότων που είναι σε εξέλιξη προχώρησε χθες το βράδυ ο βουλευτής Β' της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια φιλικής συνάντησης που είχε με πολιτικούς του φίλους, στο Porto Palace.

Ο βουλευτής καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και είπε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις σε όλους τους δήμους .
   
Ξεκίνησε με την τελευταία και δυσκολότερη διαπραγμάτευση με την Τρόικα,χαρακτηρίζοντας τους δανειστές  αμετακίνητους και σκληρούς,  αναλύοντας όλα όσα ζητούν μέχρι την 18η  Δεκεμβρίου , αν και γνωρίζουν ότι  οι πολίτες έχουν δεχθεί ήδη μεγάλη πίεση και δεν αντέχουν  άλλα μέτρα.
  
Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την κυβέρνηση ώστε να υπάρξει συμφωνία για να μπορέσει η χώρα να προχωρήσει στην επόμενη ημέρα.
   
Για την αντιπολίτευση και τη στάση της ήταν ιδιαίτερα καυστικός  λέγοντας ότι η  είναι ψέματα όσα υπόσχεται   και ότι είναι απαράδεκτο  την ώρα που γίνεται διαπραγμάτευση και ενώ η Χώρα μας έχει  παρουσιάσει  βελτίωση σε πολλούς τομείς, οι αγορές  να ακούνε συνεχώς  από την αντιπολίτευση ότι θα πάμε σε εκλογές,  ότι δεν θα πληρώνουμε τα ομόλογα, με συνέπεια να ανεβαίνουν τα spreads και να δημιουργούν αναστάτωση.
  
Για την προεδρική εκλογή ο Βουλευτής είπε ότι  κατά την άποψή του θα βρεθεί ο αναγκαίος αριθμός των βουλευτών, για να δώσουν στη χώρα τη δυνατότητα να προχωρήσει μέχρι την κανονική λήξη της θητείας αυτής της Βουλής.
     

Στη συνάντηση βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολος Τζιτζικώστας , οι δήμαρχοι Λαγκαδά και Βόλβης, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, περιφερειακοί σύμβουλοι και φίλοι του βουλευτή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.