Σελίδες

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Θερμή υποδοχή Σάββα Αναστασιάδη στο Ασκό και στον Σοχό





 

 


Όπως ήταν φυσικό, θερμή ήταν η υποδοχή του  Σάββα Αναστασιάδη στη συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα με κατοίκους  του Ασκού και του Σοχού

 

     Ήταν όλοι εκεί. Ο Βουλευτής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, καθώς είναι και ο τόπος καταγωγής του.

       Πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης  άρχισε η προσέλευση του κόσμου , για να υποδεχθούν, να ακούσουν και να μιλήσουν με  τον δικό τους Βουλευτή, τον άνθρωπο που στηρίζουν  από τα  πρώτα του βήματα στην πολιτική, τον άνθρωπο που εμπιστεύονται και αγαπούν.

      Στις εντυπωσιακά γεμάτες αίθουσες σε Ασκό και  Σοχό παραβρέθηκαν και οι προσωπικοί φίλοι και συμμαθητές του βουλευτή,  ενώ όλοι δήλωσαν την υποστήριξη τους στον αγώνα του Σάββα Αναστασιάδη  για επανεκλογή αναγνωρίζοντας την αγάπη του και τη βοήθεια του στην περιοχή. 

     Το βράδυ της ίδιας ημέρας  ο Βουλευτής είχε συνάντηση με νέους  σε γνωστό καφέ ( KINGSTON) στην Άνω Τούμπα.

      Προσκεκλημένος ήταν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ανταποκρίθηκε  στην πρόσκληση και ήταν εκεί .
 
      Σε μία εποχή που η συμμετοχή των νέων ανθρώπων είναι το ζητούμενο στις εκλογές και μάλιστα στις Βουλευτικές , στο κάλεσμα του Αναστασιάδη Σάββα ,  νέοι άνθρωποι, επαγγελματίες, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων, επιχειρηματίες, άνθρωποι της εκπαίδευσης, πολιτικοί κ.α., έδωσαν το «παρών»  για να δηλώσουν την εκτίμηση και την στήριξη στο πρόσωπό του







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.