Σελίδες

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ



δελτίο τύπου

Κοσμοσυρροή στην συγκέντρωση του Σάββα Αναστασιάδη! Ο Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, μίλησε την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 , στο Ξενοδοχείο Φίλιππος στη Χαλκηδόνα στις 19:30 μ.μ. 

 Ήταν η πρώτη Κεντρική ομιλία του Σάββα Αναστασιάδη , καθώς ακολουθούν ακόμη επτά , στους υπόλοιπους Δήμους της Περιφέρειάς του. Ο Βουλευτής έφθασε στο Ξενοδοχείο Φίλιππος αρκετά πριν από την καθορισμένη ώρα της ομιλίας του, κάτι που συνηθίζει άλλωστε, για να καλωσορίσει τον κόσμο που έσπευσε να τον ακούσει. 



 Λίγο αργότερα έφθασε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, τον οποίο ο κόσμος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά. Οι δύο άνδρες συνδέονται με πολλά χρόνια φιλίας, αλλά και με συνεχή και ουσιαστική συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής τους πορείας. 

 Όταν μπήκαν στην αίθουσα ο Περιφερειάρχης και ο Βουλευτής για την προγραμματισμένη ομιλία του κ. Αναστασιάδη το έντονο χειροκρότημα του κόσμου που δήλωνε αγάπη και στήριξη, δεν τους άφησε ασυγκίνητους. 



Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη, αλλά και έξω από αυτή, καθώς ο κόσμος περίμενε να ακούσει την ρεαλιστική πολιτική πρόταση του Σάββα Αναστασιάδη. Άκουγαν με προσοχή τον « δικό τους άνθρωπο » , έτσι τον αποκαλούν. Η ειλικρίνεια καθώς μιλάει, ο σεβασμός προς τους πολίτες, το ήθος και η δυναμική του, έδιναν μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για το εκλογικό αποτέλεσμα . 

Τα χειροκροτήματα ήταν ασταμάτητα, ιδιαίτερα από νέους που ήταν εκεί. Παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Φορέων κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.