Σελίδες

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥN ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ»


«Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να αποφασίσουμε τι ακριβώς θέλουμε. Αν, δηλαδή, η κοινωνία μας θέλει να συνεχίσει τον δυτικό τρόπο ζωής. Αν θέλει την παραμονή της πατρίδας μας στο ευρώ και το ΝΑΤΟ, τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, την προσπάθεια στήριξης του ιδιωτικού τομέα και τον περιορισμό του δημοσίου. Αν θέλει βήματα σταθερά που οδηγούν με σιγουριά στην έξοδο από την κρίση με ελπίδα και προοπτική ή μια πορεία στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Αισιοδοξώ ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν έχοντας πάνω από όλα τη λογική και ενθυμούμενοι τι ακριβώς συνέβη το 2009 και στις 25 Ιανουαρίου θα επιλέξουν σιγουριά, σταθερότητα, Νέα Δημοκρατία».
Αυτό επισήμανε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και απαντώντας στο ερώτημα των δημοσιογράφων Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου για το βασικό μήνυμα των επικείμενων εκλογών.
Αναφερόμενος στην πολιτική πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, παρατήρησε ότι οι θέσεις του διαμορφώνονται ανάλογα με το ποιο στέλεχος της Κουμουνδούρου μιλάει κάθε φορά δημόσια  και προειδοποίησε ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πράξη όλα όσα λέει και έρθει σε κάθετη ρήξη με την Ε.Ε., τότε η Ελλάδα θα αναγκαστεί μόνη της να βγει από το ευρώ».
Τέλος, ερωτώμενος για την επόμενη ημέρα των εκλογών, απάντησε ότι οι δυσκολίες και οι αδικίες που παρατηρούνται στην κοινωνία «θα αλλάξουν σε βάθος χρόνου», χαρακτηρίζοντας «ρεαλιστικό» το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. «Έχοντας ως ορόσημο το 2021, όταν δηλαδή θα συμπληρώνονται 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία, προχωρώντας βήμα-βήμα, χρόνο-χρόνο, και με βάση τα καλά αποτελέσματα που θα πετύχουμε, θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε όσα χάσαμε τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε τη σταθερή πορεία εντός της Ευρώπης, τότε σίγουρα θα τα καταφέρουμε» κατέληξε ο κ. Καράογλου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.