Σελίδες

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Ν.Δ. ΩΣΤΕ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑYΡΙΟ»



Με μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στο Λαγκαδά, μέσω της οποίας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την άρρηκτη σχέση εκτίμησης, εμπιστοσύνης και στήριξης που έχει αναπτύξει με τους πολίτες όλα τα χρόνια της ενασχόλησής του με τα κοινά, αλλά και με συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στη γενέτειρά του το Ζαγκλιβέρι, «έκλεισε» ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, τον κύκλο των περίπου 30 πολιτικών ομιλιών που πραγματοποίησε σχεδόν σε κάθε έδρα Καποδιστριακού Δήμου της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας του Νομού.

   Εκεί ήταν τόσο ο νυν Δήμαρχος Λαγκαδά, κ. Γιάννης Καραγιάννης, όσο και ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Αντώνης  Γυφτόπουλος  ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, ο πρώην Βουλευτής κ. Δημήτρης Γαλαμάτης, ο πρώην Δήμαρχος Λαχανά κ. Παντελής Πάσχος, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

    Στην κατάμεστη αίθουσα του « Κορώνεια Palace», ο κ. Καράογλου επισφράγισε την ξεχωριστή θέση που κατέχει στη συνείδηση του εκλογικού σώματος της Β΄ Θεσσαλονίκης, απευθύνοντας στους παρευρισκόμενους μήνυμα συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας ούτως ώστε «η ανησυχία του σήμερα να μην γίνει εθνικός πανικός του αύριο».

«Την Κυριακή απαλλασσόμαστε από τον λαϊκισμό και τους ατάκτους που κουνούν το δάκτυλο στους νοικοκύρηδες και κλείνουμε την πόρτα στον πολιτικό πρωτογονισμό» είπε στην αρχή της ομιλίας του, επισημαίνοντας ότι «η ψήφος απαιτεί σκέψη, κρίση και συνείδηση ευθύνης. Είμαστε η παράταξη που έκανε πράξη σε δύσκολους καιρούς το μεγάλο εθνικό όραμα, την ένταξή μας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. Είμαστε η παράταξη που υπηρετεί έμπρακτα την εθνική ενότητα. Είμαστε η παράταξη που προτάσσει με συνέπεια, σταθερότητα και υπευθυνότητα το εθνικό συμφέρον».  

«Τολμούν να μας μιλούν για κοινωνική δικαιοσύνη οι “δουλέμποροι” της ελπίδας. Τολμούν να μας μιλούν για προτεραιότητα στην παιδεία οι μπαχαλάκηδες που μάχονται για να καθιερώσουν στα Πανεπιστήμια την ιδεολογία της ευκολίας. Τολμούν να μιλούν για ελευθερίες και δικαιώματα οι νοσταλγοί των Σοβιέτ» σημείωσε, κατηγορώντας τα στελέχη του  ΣΥΡΙΖΑ ότι «βυθισμένα στη… νιρβάνα της εξουσιολαγνείας το πρωί δηλώνουν πως θα σεβαστούν τις συμφωνίες της χώρας, το μεσημέρι ότι θα τις διαπραγματευτούν, το απόγευμα μιλούν για “θάνατο” της Ελλάδας και το βράδυ υπόσχονται να σκίσουν το μνημόνιο. Σε αυτό το ιδεολογικό συνονθύλευμα απαντούμε με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη ότι “το ψέμα είναι ανανδρία” και υπενθυμίζουμε πως όποιος είναι απρόσεκτος με την αλήθεια στα μικρά ζητήματα, δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα μεγάλα».

Μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο τόνισε πως την πορεία του στα κοινά ούτε την… κληρονόμησε, ούτε την “αγόρασε” και πως ό,τι πέτυχε το οφείλει στην αγάπη του κόσμου. «Σε εσάς οφείλω την προσωπική μου διαδρομή. Χάρη στη δική σας στήριξη, αγάπη και εμπιστοσύνη έφτασα εδώ που είμαι σήμερα.Έχοντας όλους εσάς στο πλευρό μου, μου δίνετε τη δύναμη να συνεχίσω τον κοινό μας αγώνα για να κάνουμε την Β΄ Θεσσαλονίκης πρωταγωνίστρια. Μαζί συνεχίζουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, έκλεισε την ομιλία του σημειώνοντας πως «το ψέμα μπορεί να έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια αντοχή. Την Κυριακή λέμε όχι στα αριστερά ψεύδη. Αποκαθιστούμε το κύρος και την αξιοπιστία της πολιτικής στην πατρίδα μας, πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, τολμούμε, επιχειρούμε και επενδύουμε στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Παλεύουμε για ότι ενώνει τους Έλληνες. Σας θέλω όλους στο πλευρό μου στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να προχωρήσουμε μπροστά, με βαθιά τη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στο Έθνος. Αλλάζουμε το θυμό με αποφασιστικότητα, επιλέγουμε το σχέδιο και όχι τα ευχολόγια, σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο, την Ελλάδα που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας» κατέληξε καταχειροκροτούμενος.  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.