Σελίδες

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΛΑΓΥΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΥΔΙ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΥΚΠΑΑΠ ΛΑΓΚΑΔΑ



Τέσσερις προκηρύξεις μίσθωσης ακινήτων εξέδωσε η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π., που επιθυμεί να μισθώσει αντίστοιχο αριθμό ακινήτων στο δήμο Λαγκαδά για πενταετή διάρκεια.
Το πρώτο ακίνητο που επιθυμεί να μισθώσει η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. θα πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων της δημοτικής κοινότητας Λαγκαδά και να έχει συνολική μικτή επιφάνεια τουλάχιστον 220 τμ. προκειμένου να στεγαστεί κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία. Επίσης, στα Λαγυνά η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. επιθυμεί να μισθώσει δύο ακίνητα, ένα για στέγαση βρεφονηπιακού σταθμού επιφάνειας τουλάχιστον 500 τμ. και ένα για τη στέγαση Κ.Α.Π.Η. επιφάνειας τουλάχιστον 60 τμ. Τέλος, στο Βασιλούδι ένα ακίνητο τουλάχιστον 60 τμ. για τη στέγαση Κ.Α.Π.Η.
Οι Αιτήσεις- Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος και τα δικαιολογητικά που θα τις συνοδεύουν θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους κατά τις εργάσιμες ηµέρες σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, στα γραφεία της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά, Χρυσοστόμου Σμύρνης 29 στο Λαγκαδά και θα απευθύνονται στην Επιτροπή Εκτίμησης Ακινήτων.

Διαβάστε τις προκηρύξεις

1. Προκήρυξη μίσθωσης ενός ακινήτου για τη στέγαση του Κ.Δ.Α.Π.

2. Προκήρυξη μίσθωσης ενός ακινήτου, για τη στέγαση του Κ.Α.Π.Η. στη Δ.Κ. Λαγυνών της Δ.Ε. Λαγκαδά

3. Προκήρυξη μίσθωσης ενός ακινήτου, για τη στέγαση του Κ.Α.Π.Η. στη Τ.Κ. Βασιλουδίου της Δ.Ε. Κορώνειας

4. Προκήρυξη μίσθωσης ενός ακινήτου, για τη στέγαση του Βρεφονηπιακού Σταθμού στη Δ.Κ. Λαγυνών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.