Σελίδες

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Σύσκεψη με τις Διοικήσεις ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ για την βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης του Δήμου Λαγκαδά



Σύσκεψη του Δημάρχου Λαγκαδά με τις Διοικήσεις του ΟΑΣΘ και της ΚΤΕΛ Α.Ε., πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο.
Ο Δήμος Λαγκαδά έθεσε εκ νέου τα πάγια αιτήματά του, ώστε να δοθεί ένα τέλος στα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τους συνδημότες μας.
Συγκεκριμένα, στην σύσκεψη συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν:
1. Την επαναφορά των δρομολογίων της γραμμής 83 στην πρωτύτερη κατάσταση.
2. Την ίδρυση νέας υπεραστικής γραμμής εξυπηρέτησης των Δημοτών μας «Ζαγκλιβέρι - Λαγκαδά», από την Δημοτική Ενότητα Καλινδοίων στην πόλη του Λαγκαδά.
3. Τον επανασχεδιασμό της εξυπηρέτησης όλης της Δημοτικής Ενότητας Λαχανά με στόχο την συγκοινωνιακή σύνδεση -μέσω ΟΑΣΘ- των οικισμών Λευκοχωρίου, Καρτερών και Στεφανίων με την πόλη του Λαγκαδά.
4. Την βελτίωση της ανεπαρκούς σήμερα συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης του ορεινού όγκου του Δήμου Λαγκαδά (ΔΕ Βερτίσκου & ΔΕ Σοχού) από και προς την πόλη του Λαγκαδά.
5. Τον επανασχεδιασμό της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης του Δήμου Λαγκαδά επαναφέροντας το αίτημα κατασκευής ενός σύγχρονου σταθμού μετεπιβίβασης στην πόλη του Λαγκαδά, προκειμένου η έδρα του Δήμου μας να καταστεί κέντρο ανταποκρίσεων όλων των συγκοινωνιακών γραμμών προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές, το προσεχές διάστημα η διαβούλευση θα συνεχιστεί, ώστε να βρεθούν άμεσες λύσεις.
Σε αυτή την κατεύθυνση τις επόμενες ημέρες θα οριστεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα κληθούν να παραστούν οι βουλευτές όλων των παρατάξεων της Β´ Θεσσαλονίκης και οι διοικήσεις των ΟΑΣΘ, ΚΤΕΛ και ΣΑΣΘ, για την άμεση δρομολόγηση των παραπάνω σημαντικών θεμάτων.

Δελτίο τύπου δήμου Λαγκαδά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.