Σελίδες

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Mετανάστης από την Αυστραλία θα δωρίσει 400 αμνοερίφια σε φτωχές οικογένειες της Καλύμνου



Η διανομή θα γίνει μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης και ιερέων του νησιού
ImageHandler (30)
Ο Γιάννης Χαλίκος, ένας ομογενής επιχειρηματίας που ζει και εργάζεται στην Αυστραλία αποφάσισε να δωρίσει περίπου 400 αμνοερίφια σε φτωχές οικογένειες της Καλύμνου, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην online έκδοση της εφημερίδας Νέος Κόσμος.
Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας που κατάγεται από το όμορφο νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου βρέθηκε στο Ντάργουιν της Αυστραλίας όταν ήταν ακόμη βρέφος, όμως ποτέ δεν ξέχασε την ιδιαίτερη πατρίδα του, την οποία επισκέπτεται συχνότατα.
Έχοντας επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται πολλοί κάτοικοι του νησιού, ο κ. Χαλίκος έδωσε φέτος εντολή στους συνεργάτες του να προμηθεύσουν τις φτωχές οικογένειες της Καλύμνου με όσες ποσότητες κρέατος χρειαστούν για το Πάσχα.
Η διανομή θα γίνει μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης και ιερέων του νησιού, όπως αναφέρει το άρθρο του Νέου Κόσμου, ενώ ο ίδιος ο επιχειρηματίας δήλωσε για την κίνησή του αυτή: «Είναι ντροπή να μιλάμε για μια ανθρώπινη βοήθεια. Η Ελλάδα περνά κρίση, το αγαπημένο μου νησί έχει προβλήματα και η δική μου συμβολή είναι μηδαμινή».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.