Σελίδες

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ 18 ΧΡΟΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΙΜΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΠΙΤΙΑ...


Ο 18χρονος Έλληνας που έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και στο παρελθόν για κλοπές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης των διαρρήξεων σε οκτώ καταστήματα μεταξύ των οποίων ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, δυο εξοχικές κατοικίες και ένα δημοτικό σχολείο
Δεν έκανε... διακρίσεις στους στόχους του ο νεαρός διαρρήκτης που δρούσε από τις αρχές Ιουνίου σε δύο χωριά της Χαλκιδικής! Από τότε είχε «χτυπήσει» ένδεκα φορές, χτυπώντας καταστήματα, εξοχικά, ακόμη και ένα σχολείο, για άλλη απόπειρα διάρρηξης του οποίου  είχε συλληφθεί ξανά!
Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πολυγύρου, ο 18χρονος Έλληνας που έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και στο παρελθόν για κλοπές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης των διαρρήξεων σε οκτώ καταστήματα μεταξύ των οποίων ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, δυο εξοχικές κατοικίες και ένα δημοτικό σχολείο από τα οποία άρπαξε διάφορα χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές συσκευές και ρούχα συνολικής αξίας περίπου 5.000 ευρώ.
Αυτό που πρόδωσε το νεαρό δράστη, ήταν η διάρρηξη στο δημοτικό σχολείο της περιοχής Πευκοχώρι στο οποίο είχε  αποπειραθεί να τρυπώσει και στις 28 Ιουνίου! Τότε, όμως, είχε συλληφθεί αλλά αφέθηκε ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στο σπίτι του 18χρονου στην ίδια κοινότητα και επιστράφηκε στους δικαιούχους, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.