Σελίδες

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΕ BEACH BAR ΣΤΗ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



Μακελειό τα ξημερώματα σε beach bar στην Ποτίδαια. Νεκρός ένας 34χρονος. Στις 3 η ώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου ξέσπασε ο άγιος καβγάς μεταξύ ενός 29χρονου ομογενή από τη Γεωργία και τριών Ελλήνων. 

Μετά το σοβαρό διαπληκτισμό οι τρεις Έλληνες έφυγαν από το μπαρ και επέστρεψαν με έξι ακόμη άτομα. 

Όταν ο εύσωμος Γεωργιανός είδε ότι δεν μπορούσε να τα βάλει με εννέα άτομα έφυγε και επέστρεψε κρατώντας ένα πιστόλι. Πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 34χρονο. 


Από τις σφαίρες του 29χρονου τραυματίστηκαν ο αδελφός του νεκρού, ένας αστυνομικός 39 ετών, ένας 28χρονος και ένας 43χρονος που ήταν ο υπεύθυνος του καταστήματος. 


Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου και στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, οι δύο χειρουργήθηκαν. Πριν από λίγο εντοπίστηκε σε ένα δασάκι κοντά στην Ποτίδαια ο δράστης.

Πιο αναλυτικά, ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρής συμπλοκής τα ξημερώματα του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 3 τα ξημερώματα σε beach bar, στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, για λόγους που ερευνώνται, διαπληκτίστηκαν τρεις Έλληνες, δύο 20χρονοι και ένας 28χρονος με έναν 29χρονο ομογενή από τη Γεωργία, ο οποίος φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών.


Η παρέα των τριών νεαρών κάλεσε άλλα έξι άτομα, που έφθασαν στο νυχτερινό μαγαζί και ο καβγάς συνεχίστηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων.
Ο 29χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, έφυγε για λίγο από το μπαρ, επέστρεψε με πιστόλι και άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 34χρονος από την παρέα των έξι που είχαν σπεύσει για βοήθεια.


Από τα πυρά τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένας 28χρονος, 39χρονος αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και ο 44χρονος υπεύθυνος του καταστήματος. Όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί επικράτησε πανδαιμόνιο.


Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι αδελφός του θύματος, νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου χειρουργήθηκε και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείου του Πολύγυρου Χαλκιδικής και ο 44χρονος υπεύθυνος του νυχτερινού μαγαζιού τραυματίστηκε ελαφρότερα.


Ο δράστης ταυτοποιήθηκε, διέφυγε τη σύλληψη και εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12 σε αλσύλλιο κοντά στην περιοχή του συμβάντος. Φέρεται να απασχόλησε και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση ληστείας στην Καλαμαριά.


www.rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.