Σελίδες

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Διακοπή κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ



Διακοπή της κυκλοφορίας την Κυριακή στην ΠΑΘΕ από τις 6 μέχρι τις 8 το πρωί. Κλειστά θα παραμείνουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τον κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης μέχρι τον κόμβο Κλειδίου εξαιτίας των έργων στο ύψος του υπό κατασκευή κόμβου Αιγινίου. 
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων. 

Πιο αναλυτικά, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια εργασιών στο ύψος του υπό κατασκευή κόμβου Αιγινίου (Χ.Θ. 468+300 του αυτ/μου Π.Α.Θ.Ε.), την Κυριακή 19-07-2015 και κατά τις ώρες 06:00 έως 08:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα πορείας του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., από τον κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης (Χ.Θ. 462+000) μέχρι τον κόμβο Κλειδίου (Χ.Θ. 474+000). 
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
Έξοδος από τον αυτ/μο Θεσ/νίκης - Αθηνών προς Βέροια (μέσω του κόμβου Κλειδίου) και είσοδο στην Εγνατία Οδό, στην συνέχεια έξοδο από την Εγνατία οδό μέσω του Α/Κ Νησελίου και είσοδο στην Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης (ρεύμα πορείας προς Κατερίνη) έως τον Α/Κ Μεθώνης (Χ.Θ. 462+000), από όπου τα οχήματα θα εισέρχονται ξανά στον αυτ/μο Π.Α.Θ.Ε. προς Αθήνα. 
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αντιστρόφως μέσω του οδικού άξονα που αναφέρθηκε παραπάνω. 
Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Από την ανωτέρω Υπηρεσία, σε επίκαιρα σημεία του Νομού Θεσσαλονίκης, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας. 
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.


www.rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.