Σελίδες

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...

          


Συνάντηση με αγροτοσυνδικαλιστές και παραγωγούς είχε  χθες το βράδυ ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης, προκειμένου να συζητήσουν το νέο φορολογικό νομοσχέδιο των αγροτών.
      Στη συνάντηση που συμμετείχαν αγρότες από όλο το Νομό, το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά.
         Ο κ. Αναστασιάδης  αναφέρθηκε στις σημαντικές περικοπές που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια οι αγρότες συμβάλλοντας  στην δημοσιονομική προσαρμογή της Χώρας , και στον ρόλο του αγροτικού τομέα την περίοδο της οικονομικής  κρίσης  υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων:
«… Ο ρόλος σας είναι ιδιαίτερα σημαντικός σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει τα τελευταία χρόνια η Χώρα μας.
 Άλλωστε είναι γενικά αποδεκτό ότι ο αγροτικός τομέας μπορεί να αποτελέσει έναν από τους βασικούς μοχλούς για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και τη μετάβαση από τη στασιμότητα στην ανάπτυξη. Η Νέα Δημοκρατία  δεν θα επιτρέψει την ανίκανη και ανεύθυνη αριστερή κυβέρνηση να ρισκάρει το μέλλον σας με μέτρα «ταφόπλακα». … ».


        Ο Βουλευτής  Β΄ Θεσσαλονίκης  σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης άκουγε με προσοχή τις  απόψεις και τις  προτάσεις των αγροτών σχετικά  με  τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση όπως : Η  υπέρμετρη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών,  η φορολόγηση των επιδοτήσεων και ενισχύσεων, η  αύξηση της φορολόγησης του αγροτικού εισοδήματος, η  αύξηση του κόστους παραγωγής λόγω της κατάργησης επιστροφής ΕΦΚ στο πετρέλαιο κ.α.,  τις οποίες θα μεταφέρει στον Πρόεδρο του κόμματος , προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση για τη στάση που θα τηρήσει η Νέα Δημοκρατία κατά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.