Σελίδες

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Καταδίωξη θρίλερ για στρατιωτικό με ψυχολογικό πρόβλημα στην Ορεστιάδα


Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να τον εγκλωβίσουν, συνέχισε την ξέφρενη πορεία του ως την Ορεστιάδα όπου κινήθηκε ακόμη και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κίνδυνο να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα
Άνω- κάτω έκανε τη βόρεια περιοχή του Έβρου ένας στρατιωτικός με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, που κατελήφθη από αμόκ και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, προκαλώντας και ζημιές στα περιπολικά που τον καταδίωκαν!
Ο 40χρονος ανθυπολοχαγός που υπηρετεί σε μονάδα της περιοχής και είναι διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού, ξεκίνησε το... ράλι στην περιοχή Κισσάριο του δήμου Διδυμότειχου χωρίς να έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να τον εγκλωβίσουν, συνέχισε την ξέφρενη πορεία του ως την Ορεστιάδα όπου κινήθηκε ακόμη και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κίνδυνο να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα!
Τελικά, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, αφού όμως πρώτα έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό και σε ένα σταθμευμένο Ι.Χ. προκαλώντας τους υλικές ζημιές. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, ενώ τον παρακολουθούσαν ειδικοί. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, εισήχθη στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.