Σελίδες

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββας Αναστασιάδης: Μόνο ειλικρίνεια και αλήθειες από τη Νέα Δημοκρατία






ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ

       Το απόγευμα της Πέμπτης  3 Σεπτεμβρίου 2015 , σε μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα,  συναντήθηκε με καλούς φίλους και παλιούς συνεργάτες, στο Δημαρχείο Λαγκαδά  παρουσία του Δημάρχου κ. Καραγιάννη, για να δρομολογήσουν μαζί τις επόμενες ημέρες μέχρι την 20η Σεπτεμβρίου.

       Ο Βουλευτής της περιφέρειας φανερά φορτισμένος, καθώς ούτε δευτερόλεπτο δεν αφήνει να πάει χαμένο από την επομένη της προκήρυξης των εκλογών, τόνισε στα πρώτα λεπτά της ομιλίας του μεταξύ άλλων:
 
    « Ούτε ένας πολίτης αυτής της Χώρας δεν πρέπει να μείνει χωρίς να γνωρίζει για τα αποτελέσματα της επτάμηνης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.  Ποτέ, κανένας Πρωθυπουργός δεν έκανε τόσο μεγάλο κακό, σε τόσο λίγο καιρό. Ποτέ, κανένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα σε τόσο λίγους μήνες. Κανένας Πρωθυπουργός δεν αποδείχθηκε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσο επικίνδυνος για τη χώρα».

      Αναφερόμενος στη συνέχεια στο διακύβευμα των εκλογών ο κ. Αναστασιάδης αφού έκανε μία εκτενή ανάλυση της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται η Χώρα τους τελευταίους μήνες υπογράμμισε:

 « Το κρίσιμο ερώτημα μπροστά στις κάλπες είναι τι είναι καλύτερο για τη χώρα. Θέλουμε μία  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  που δηλώνει ότι δεν συνεργάζεται με κανέναν ή μια κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία; Εμείς λέγαμε και θα λέμε  μόνο αλήθειες χωρίς να υπολογίζουμε  το πολιτικό κόστος. Δεν μπορεί να κυβερνηθεί ένας τόπος με ψέματα.
Αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε είναι απαραίτητες οι συνεργασίες, η συλλογικότητα και η συνένωση δυνάμεων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.